Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Financieel advies sinds 2000, altijd een betrouwbaar en eerlijk advies.

Een huis kopen in Duitsland

U heeft uw droomhuis in Duitsland gevonden en wilt weten of en hoe u dit het beste kunt financieren? In een eerste gratis gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk u beter te leren kennen en nemen in het eerste gesprek de tijd om u te vragen naar uw persoonlijke en financiële wensen en doelen. Wat vindt u belangrijk en wat vindt u minder belangrijk? Als dat helder is, stellen we een financieringsplan op dat voldoet aan uw behoeften.

Omdat wij uitstekende contacten hebben bij de relevante banken in Duitsland, kunnen we u een compleet beeld geven van uw mogelijkheden en het bijbehorende financiële plaatje.

Soms is - onder voorwaarden - een financiering inclusief kosten koper mogelijk. Om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Al sinds 2003 begeleiden we Nederlanders bij de aankoop van hun huis in Duitsland.

Oversluiten bestaande hypotheek in Duitsland.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze diensten en deskundigheid als u al in Duitsland woont en nog een Nederlandse hypotheek heeft. Het oversluiten - herfinancieren - van uw lopende hypotheek, kan met de huidige historisch lage rente tarieven bij Duitse banken een interessante optie zijn.

Een hypotheek oversluiten in Duitsland brengt kosten met zich mee. Deze kosten zetten wij zorgvuldig af tegen de te behalen voordelen.

Maak gratis een vrijblijvende afspraak